Lekstuga Tom

Lekstuga Tom

När barnen vill ha en lekstuga och du kommit fram till att det faktiskt inte skulle vara så dumt ändå känner du garanterat en beslutsångest. Viken ska man välja, det finns ju hundratals! Hur låter en lekstuga tillverkad av nordisk gran som dessutom kommer i färdiga väggelement?

Lekstugan Tom har utöver färdiga väggelement och nordisk gran, en sovloft. Vågar man inte tälta kan ett mysigt litet sovloft vara ett alternativ. Tom passar för barn från 3 år och med uppsikt av någon vuxen. Lekstugan Tom är också endast för hemmabruk och skall lekas med utomhus.

Stugan levereras med fyra spröjsade fönster med fönsterluckor och blomlådor samt dörr. Paketet innehåller dessutom golvbjälklag, 16 millimeter hyvlad råspont till tak och golv och plexiglas till fönsterhålen. Utöver det kommer ju paketet levereras med ordentliga monteringsanvisningar så att vilken hemma fixare som helst klarar av byggprojektet. Manualen finns dessutom också att hämta och ladda ner på internet i PDF-format. Eftersom stugan inte har en altan blir byggprojektet också enklare! Det som är viktigt att komma ihåg är att takbeläggning inte ingår i leveransen. Takytan är 7 kvadratmeter.

Vintertid blir stugan kall och är därmed inte att rekommenderas för sovbruk. Väggarna är 16 millimeter tjocka och stugans area 3,8 kvadratmeter.

Väggarna, dörren och allt annat levereras omålat. Detta ger er chansen att måla och pynta utsidan av stugan enligt eget gillande. Glöm inte att grund behandla trädet innan bara!

Leveranstiden är 5-10 vardagar efter att beställningen registrerats. Stugan har 5 års garanti ifall något händer den. Den innehåller enbart barnvänliga delar och är därmed en perfekt sommarleksak för barnen, trots att det kan vara bra som vuxen att hålla koll på barnen.