Lekstuga Otto

Lekstuga Otto Om man vill ge barnen känslan av ett eget hus är lekstugan Otto precis det man skall klicka hem! En lekstuga i klassisk modell med en veranda.

Oavsett mängden fantasi vill man ändå att ett hus ska se ut som ett hus, och det gör denna lekstuga. Otto har tre stycken fönster med plexiglas och spröjs med blomlådor, ytterdörr med förstukvist, en veranda med staket och till och med en liten skorsten. Precis som en villa, bara en variant mindre! Skillnaderna mellan lekstugan Otto och en riktig villa är ju självklart priset och det att ni tillsammans kan bygga upp stugan på en enda dag.

Lekstugan levereras som en byggsats med färdiga väggelement bestående av reglar och stående panel. I paketet finns även skruv och spik så du slipper springa separat och köpa. Tyvärr ingår dock inte råspont till taket och reglar till både golv och tack. Även ytbeläggning till tak är en sak som inte ingår men det bästa är att du själv får välja tillsammans med resten av familjen om ni vill ha pappa, plåt eller annat material som håller fukten borta från er supermysiga lilla villa.

Allt detta må låta som att lekstugan Otto är en omöjlighet för en oerfaren byggare men oroa er inte, lekstugan kommer med en ordentlig och klar monteringsanvisning. Dessutom går monteringsanvisningen att laddas ner i PDF-format på internet, vilket ger er som byggare ett försprång i byggprocessen.

Eftersom stugan är för barn är Otto planerad med högsta säkerhet och konstruktion. Därmed passar lekstugan för alla små redan från 3 års ålder uppåt. Exempelvis är fönsterglasen av plexiglas för maximal barnsäkerhet och de vuxna behöver inte oroa sig för sår under fötterna.

Taklutningen på lekstugan är 40 grader och golvytan är på 3,6 kvadratmeter. Utöver det har Otto en veranda på 2,26 kvadratmeter.

Lekstugan Otto levereras omålad vilket ger er möjligheten att måla och rita i egen stil. Otto är från Palmako och har 5 års garanti för alla möjliga oplanerade öden.

En punkt som alla föräldrar tänker på innan man köper en stuga är huruvida den används och vad man gör med den efter att barnen växt ur den. Återigen, oroa er inte! Lekstugan Otto kan användas till annat än lek. Ni kan ha en minivariant av er villa som trädgårdsförråd alternativt flyttar ni Otto till en tomt med barn i åldern för ett eget litet sommarhus. Lekstugan Otto är verkligen det självklara valet när ni funderar på lekstuga åt barnen – den erbjuder allt!

Tipset är dock att kolla konkurrerande sidor då Otto har väldigt utspridda pris runt om internet och man kan faktiskt fynda en lite billigare lekstugan Otto med exakt samma innehåll.