Lekstuga Mimmi

Lekstuga Mimmi Här har vi barnens nya favoritplats, lekstugan Mimmi! En CE-märkt lekstuga med fem år garanti. Mimmi erbjuder alla barn en äkta känsla av hemlekar. Med sitt loft, fönster och dörr rymmer lekstugan fler barn åtgången och kan givetvis möbleras utifrån egen smak. Observera dock att Mimmi är för barn upp till 100 kg och max två barn får vistas på loftet eller övervåningen samtidigt för att undvika olyckor!

Den köpta lekstugan levereras i byggsatser som du själv monterar med hjälp av en väldigt utförlig instruktionsbok med monteringsanvisningar. Instruktioner går även att ladda ner i PDF-format på internet. Den färdiga lekstugan är obehandlad och måste grundoljas samt grund- och täckmålas innan användning.

Lekstugan Mimmi är inte klassad för snözon. Detta innebär att vid stora snöfall är det viktigt att hålla taket rent från större mängder snö. Utöver det rekommenderas det starkt att placera lekstugan på ett fundament som är nedgrävt till ett frostfritt djup, exempelvis egen gjutning alternativt på nedgrävda plintar.

Dörren är högerhängd utifrån sett och det går tyvärr inte att byta hängning på dörren. I paketet ingår både golv och plexiglas till fönsteröppningarna. Plexiglaset är 1,5 millimeter tjockt för varje fönsteröppning. Handtag för dörren medföljer dock ej. Detta ger dig som köpare en fantastisk möjlighet att göra Mimmi alldeles unik med ett handtag du själv valt ut. Stugans vikt är hela 450 kilo och fönsterhålen är kvadratiska på 35 centimeter x 35 centimeter. Dörröppningen är 115 centimeter hög och själva måtten för hela stugan är 220 centimeter x 180 centimeter. Eftersom väggarna bara är 16 millimeter tjocka kan vinter lekar bli jobbiga utan extra varma kläder och textiler i stugan. En extra takbeklädnad tillkommer inte.

Extra tillbehör och detaljer kan väljas och tilläggas i beställningen av lekstugan Mimmi

En perfekt sommarpresent till barnen som ger egen tid för både barnen och de vuxna! Som ett roligt projekt för barnen kan alla måla stugan tillsammans. Varför inte måla mönster på väggarna? Eller ge varsin vägg en egen unik färg? Tänk även på att stugan kan användas som exempelvis trädgårdsförråd när barnen blivit äldre.