Lekstuga Ellen

Lekstuga Ellen Tjatar barnen om att få en lekstuga? Då blir nog lekstugan Ellen en räddning för både barn och vuxna i sommar! Ellen är till för barn upp till 50 kilo och för max sex barn i stugan samtidigt.

Känner du att du inte är en byggare av toppkvalité? Oroa dig inte, Ellen levereras i byggsatser som är enkla att bygga ihop och paketet innehåller en väldigt informationsrik monteringsanvisning. Lättare än så blir det inte!

Dörren till lekstugan är högerhängd utifrån sett och det går tyvärr inte att byta hängningen på dörren. Till fönsteröppningarna ingår 1,5 millimeter tjockt plexiglas och golv ingår självklart i paketet.

Stugan väger 450 kg och har en taklutning på 40 grader. Dörröppningen är 112 centimeter hög och takåshöjden är 219 centimeter. Yttermåtten på stugan är så mycket som 233 centimeter x 258 centimeter inklusive terassdelen som är 6 kvadratmeter. Lekstugan är CE-märkt och har 5 års produktgaranti.

Lekstugan är obehandlad och måste därmed grundoljas och grund- samt täckmålas innan lekarna kan börja. Eftersom Ellen inte är snözon klassad är det viktigt att hålla taket rent från större mängder snö. Dessutom rekommenderas stugan vara placerad på ett underlag som är nedgrävt till frostfritt djup, exempelvis egen gjutning eller på nedgrävda plintar.

Det kan vara bra att veta att handtag inte medföljer i paketet och måste därmed beställas separat eller köpas på annat håll. Vid beställning går det dock att köpa till andra detaljer och specialiteter så ni får en helt unik lekstuga i er stil. När barnen sen blir för stora och lekstugan inte mera behövs går den ju självklart att förflyttas eller användas som skjul alternativt ett trädgårdsförråd.